Sytzamaweg 50

8822 VD Arum

0627906530

info@massagerda.nl

Over mij

Mijn reis is begonnen in Witmarsum, als 3e dochter van wat later een gezin van 6 kinderen zou worden. Opgegroeid met veel vertier om me heen, tussen de landerijen, haalde ik plezier uit zwemmen. Inmiddels woon ik ruim 17 jaar in een prachtige oude woning in Arum, samen met mijn man en 3 kinderen en mag ik graag hardlopen, wielrennen en yin yoga beoefenen.

Vanuit de interesse in de mens, sport, voeding, en het menselijk welzijn ofwel, de totale balans, ben in juli 2020 geslaagd als NGS sportmasseur & verzorger.  Daaropvolgend heb ik in maart 2021 een cursus Indiase hoofdmassage gevolgd. Deze ultieme ontspannende massage kun je inzetten bij o.a. slaapstoornissen, stress, hoofdpijn en laat zich uitstekend combineren met de rug- en schoudermassage (kijk op “behandelingen voor meer informatie).

Vanaf januari 2021 ben ik mijn eigen praktijk aan huis begonnen, een fijne warme  kamer waar ik je welkom wil laten voelen. Wat voor mij snel duidelijk werd is dat mijn massages (die niet alleen op techniek berust zijn, maar ook op intuïtie) en de daaruit vloeiende fijne gesprekken, mij als vanzelf richting de holistische benadering van klachten en het algehele welzijn voerden. Bij het holisme kijk je -naast de fysieke klachten- ook naar je mentale, spirituele, sociale en emotionele gedeelte. Hierop volgde de cursus holistische massage waar ik het certificaat november 2021 heb behaald. Deze volledige lichaamsmassage kun je zien als een ‘stilte’massage (klik hier voor meer informatie over deze bijzondere behandeling). Ter ondersteuning hiervan heb ik in december 2022 mijn diploma basis coach holistisch coachen behaald bij de “Academie voor holistisch coachen”.

In maart 2022 heb ik de cursus ooracupunctuur afgerond, een techniek ter ondersteuning van vele, diverse lichamelijk klachten.

Sinds december 2022 geef ik ook voetreflexmassages, op Westerse of Thaise wijze worden je reflexzones behandeld en werkt deze behandeling door in je gehele lijf. 

Omdat ik graag mijn intuïtie wil versterken ben ik sinds september 2022 gestart met het lichtwerkjaar / een healingopleiding bij Esther van der Werf in Wyns. Hierbij verdiepen we ons in de chakra psychologie en het geven van healingen. In de toekomst wil ik masseren gaan combineren met coachen en het geven van healingen.

In maart en juli 2023 heb ik bij Esther Keizer in Menaldum de cursus Reiki 1 en 2 gevolgd. Ook deze dagen hebben mij weer een stukje verder gebracht op mijn reis en verdieping gegeven in het voelen en intuïtief werken.

Vanaf mei 2023 volg ik bij Anand Opleidingen de Ayurvedische massage opleiding. Een hele fijne massage over de energiebanen die ik kan inzetten op jouw disbalans, gecombineerd met do’s&don’ts qua voeding. Eind oktober hoop ik het diploma in ontvangst te mogen nemen.

Ik werk uitsluitend met (etherische) oliën, 100% op natuurbasis. Heb je nog vragen, dan beantwoord ik ze graag.

Voel je van harte welkom in mijn praktijk, waar jij centraal staat, waar jij jezelf mag zijn en ik jou met volle aandacht vooruit wil helpen.